x   Homepage
x   Modellen
x   Services
x   Replica Center
x   Forum
x   Contacten

Over Breitlingsource.nl

Waarom ben ik deze site begonnen?
Ook ik ben ooit de dupe geweest van een fake Breitling verkoop. Deze had nu niet echt een "to good to be true" prijs, dus ik was er behoorlijk ziek van toen ik erachter kwam dat ik getild was. Tegelijkertijd was er wel een nieuw soort interesse bij mij omhoog gekomen, want ik wilde dit natuurlijk niet nog een keer meemaken.

Zo is mijn zoektocht naar replica's en kenmerken ervan gestart en ben ik een heel stuk wijzer geworden van verschillende sources op het internet. Het vereist enig speurwerk om de huidige replica's te onderscheppen, maar aldoende leert men.

Het leek mij leuk om een soort van community op te richten met eenzelfde ziekelijke passie. Het onderscheppen van fake(rs) en dan met name de Breitlings. Op Ebay, Marktplaats of gewoon, bij de mensen om hun pols.

Ben ik zelf tegen de aanmaak van replica's?
Nou nee, ik heb daar niet zo'n probleem mee. Als andere mensen een replica willen aanschaffen is dat hun eigen kwestie. Ik hoop dan wel dat men niet is gelicht als zijnde dat men een originele zou hebben gekocht. Het invoeren van replica's is ook verboden, dus houdt daar rekening mee.

Heeft Breitlingsource.nl enige relatie met Breitling?
Nee. Breitlingsource.nl is op geen enkele manier gekoppeld aan Breitling. Dit is een particulier initatief zonder commerciele gewinning. Ik zal ook nooit uit naam van Breitling spreken en/of handelen.

Speciaal bedankje gaat uit naar:

Gethosted.nl

 

 

 

 

 

Nuttige Links

 


 

 
 
 
Advertenties
 
 
Copyright 2009 Breitlingsource.nl